Shop efter Kategorier

Emile Beyer Information

Domaine Emile Beyer  - Eguisheim Alsace


Motto: Spred glæde med elegante vine. Det er hvad jeg sætter en ære i. 


     
Se vores vine fra Emile Beyer her.

 

Lidt om producenten

 Emile Beyer blev etableret i 1580 og har siden da opkøbt vinmarker som fortsat er i familens ejerskab.  Idag er det 14’ende generation der laver vin. Vi har besøgt Emile Beyer i over 20 år og alle årgangene afspejler at her er en famile der ved hvordan vinmarkerne omkring Eguisheim skal behandles for at producere flotte, rene og frugtige vine med struktur.
 
Beyer ejer over 17 ha. vinmarker inklusiv 2 Grand Cru’s og 2 Lieux-dits (Premiere cru´s). Der laves vin på de 7 officielle druer i 4 kvalitets niveauer samt to Crémant kvaliteter.
Se mere om Beyers vine her (på engelsk).

Grand Cru Eichberg information (på engelsk).

Grand Cru Pfersigberg information (på engelsk).


Santé
Peter & Robert
Produktionen

Idag varetages produktionen af Christian. Christian er uddannet i Bourgonge og har arbejdet med vin på Château Rieussec i Sauternes og på Schloss Johannisberg i Rheingau. Vinene har fået endnu et løft i kvalitet ved omlægning til Biodynamisk dyrkning.  Etablering af Clos Lucas Beyer er igang som 2,5 hektar af Pfersigberg Grand Cru marken med specielle gode villår for Riesling. Vi ser frem til at smage første årgang om nogle år. Alle Beyer´s vine vil imponere vindrikkeren med deres elegance og rundhed.

Producerer 120.000 flasker årligt.
 
Link til Beyer’s Hjemmeside (på engelsk)  

Link til premieret vin 2010 (på Engelsk)

Se video fra 2011 om Emile Beyer på Youtube (på englesk)