1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem |Unikt sortiment Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MobilePay


Tilbud
2016 Emile Beyer Riesling Grand-Cru Pfersigberg (HVID)

2016 Emile Beyer Riesling Grand-Cru Pfersigberg (HVID)

175,95 DKK 207,00 DKK

Varenr.: BEY-16-HVI-10
Lagerstatus: 12 stk. på lager
stk.

Årgang:   2016

Producent:   Emile Beyer

Klassifikation:   Appelation Alsace Grand Cru Controlle

Druer:   100% Riesling, hvid

Behandling:   Åbnes umiddelbart før servering.

Serveringstemperatur:   12°

Maden til:   Denne tørre og krystalklare vin går perfekt til hummersalat, en carpaccio af hvid fisk med lime sauce eller en havtaske bagt i folie med al-dente grøntsager. Perfekt som aperitif ledsaget af toast med fiskerillette, skinkegratin med endevie. En vin der også matcher kraftigere retter.

Lagring:   Kan drikkes nu, men sagtens gemmes op til min. 10 år.

Vindata: Alkohol: 13,0 % - Restsukker: 2,2 g/l - Restsyre: 3,8 g/l

Smagsnoter september 2017:  Eksplosiv bouquet med stor duft af gule modne frugter som abrikos og mirabelle. Som altid er Pfersigberg den mest tilnærmelige af Beyer´s to Gran Crus som ung. Her med noter af modne druer. Her er en kompromisløst tør Grand Cru i glasset i forhold til kvalitet og viskositet - helt i top. Kompleks, krydret og mineralsk i duft og smag. Åben, frisk og elegant i munden med race, viskositet og mineralitet i den lange eftersmag. Prøv en ægte Grand Cru som virkelig er storslået.

Diverse:   Dyrkes på kalk holdig jord (kalksten af ​​Muslinge kalk og Jurassic kalk). Sydlig eksponering på meget stejl mark giver tidlige åbne vine med en ren druesmag. Meget lavt Udbytte: 35 hl / ha. Druerne høstes manuelt og Pneumatisk presning gør det muligt at ekstrahere saften ved meget lave tryk. Gæringen er langsom og vinen ligger på gærrester i 10 måneder.

Anmeldelser: