1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem |Unikt sortiment Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MobilePay

MASSER af ny vin i Vinbutikken.dk

Oprettet d.

Kære Baden Vinelsker !

 

 

Vi har lige fået en stor levering af dejlige vine hjem. Vi har været udsolgt af en del vine, så nu har vi fået en masse hjem.

 

Enten er det flere i samme årgang eller det er nye årgange af udsolgt vin.

 

Klik på linken nedenfor for at læse mere om den og meget gerne købe den.

 

Prost / Zum Wohl

Peter

 

Vinbutikken.dk Weingut Aufricht (Bodensee)

 

2019 Rosé (95 kr.)

Denne Rosé er vi startet med sidste år da vi startede med Aufricht, Den har en fantastisk flot frugt, syre friskhed pga der placering men også en fin "rygrad" kan bruges både til mad eller uden.

 

2017 Spätburgunder "Classic" (101 kr.)

Ny årgang af en allerede bestseller. Aufricht's høje placering giver en fantastisk, syre, friskhed og koncentrering til vinene. Superflot velafbalanceret Spätburgunder.

 

2018 Weissburgunder "1 Lilie" (129 kr.)

Vi kører videre, har allerede solgt masser af denne, den har samme stil som resten af Aufricht vinene, syre, friskhed og lidt "koldhed" pga højden, men alligevel en god power fra solen og reflektionerne fra søen.

 

2015 Spätburgunder "3 Lilie" Isabel (280 kr.)

NY VIN, Vi startede med Aufricht's 2 lilie, og den har vi allerede solgt RIGTIGT mange af. Så vi tager nu 3 lilie "Isabel" hjem. det er suveræn flot vin. Grosse Läge i VDP sammenhæng. Den har en fantastisk syre og er super koncentreret. og så starter vi jo med årgang 2015 som er et absolut topår i Baden.

 

 

  Weingut K.H. Johner (Kaiserstuhl)

 

2019 Rivaner (79 kr.)

En Bestseller som vi har fået hjem i en ny årgang. Denne Müller Thurgau er rigtig flot. Drikkevenlig men stadig med en fint markant struktur, både til mad eller bare på terrassen.