1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem |Unikt sortiment Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MobilePay

Masser af ny vin i Vinbutikken.dk

Oprettet d.

Kære Baden Vinelsker !Vi har lige fået masser af ny dejlig vin hjem.

Enten fordi:

  • Vi har været udsolgt af vinen, og nu er der fyldt op.
  • Vi har fået en ny årgang hjem af en vin, som I kender godt i forvejen.
  • Det er en NY vin, vi har valgt at starte op fra Producenten.


Klik på linken nedenfor for at læse mere om den og meget gerne købe den.

DEL gerne denne mail med dine venner, så flere kan få glæde af disse dejlige vine.

Prost / Zum Wohl

Peter

Vinbutikken.dk  Weingut Seeger (Badischer Bergstrasse)

2017 Weingut Seeger Cuvée Anna (154 kr.)
Denne Cuvée har vi haft stor succes med, så hjemme nu i ny årgang. Flot blanding mellem Spätburgunder (Giver rygraden og styrken), Schwarzeriesling (Giver blødheden og det aromatiske) og Blaufränkisch (Giver det gode kryderede)
SUPER Cuvée. Bruges tit til den gode fest, som bryllup når maden er den store gode steg.

  Weingut Alexander Laible (Ortenau)

2019 Weingut Alexander Laible Riesling Trocken Alte Reben (141 kr.)
Alexander Laible er jo kåret som en af de bedste Riesling producenter igennem mange år, og denne nye årgang er en klassisker i den sammenhæng. Den står sindsygt skarp og frisk, syre bid, kant. Virkelig power.

  Weingut K.H. Johner (Kaiserstuhl)

2016 Weingut K.H. Johner Grauburgunder "SJ" (249 kr.)
Så har vi releaset denne superårgang i butikken. For at være ærligt så haft vi haft den et stykke tid, den skulle bare ikke sælges før nu. Grauburgunder skal have lidt tid på bagen fra Baden og denne Grauburgunder SJ fra Johner er SUPER flot nu, men kan sagtens gemems mange år endnu.
 
  Weingut Holger Koch (Kaiserstuhl)

2015 Weingut Holger Koch Pinot Noir *** (298 kr.)
Holger's Top Pinot Noir bliver bare bedre og bedre. Klon 777 fra Bourgogne plantet omkring 2005. Vi har fulgt den siden starten. Wooow. Super Pinot Noir, som slår mange Bourgogne'er. Den har dog stadig sin fine friskhed fra Schwarzwald kanten i Baden ift Bourgogne. SUPER glas vin.

  Weingut Schlumberger (Markgräflerland)

2019 Chasselas Trocken (101 kr.)
Denne Chasselas er superlækker og til at gå til, Bruges  jo også i Bourgogne som sekundær drue, men her er den lettere og frisk ift det. Fået træ og "Sur Lie / Battonage" giver en dejlig let cremet fed smag.

2016 Pinot Noir "Eich" (167 kr.)
Næste årgang af en af vores SUPER klassiskere, Denne vin er Pinot Klon 777 fra Bourgogne og det er ren Bourgogne, Du finder absolut intet Bourgogne vin i dette prisleje. Den er super, vi har solgt rigtigt maneg af dem.

  Weingut Lämlinn-Schindler (Markgräflerland)

2019 Rose Trocken (93 kr.)
Næste årgang af en super sælger. har en solid rygrad så kan bruges både til terassen og maden dertil. meget venlig, og den er bare dejlig hele tiden, alle steder.

2015 Blaufränkisch (144 kr.)
Vi starter nu op med denne Blaufränkisch (Lemberger) fra Schindler. Vi har smagt en i mange år og har altid synes at den var fantastisk med sin dejlige krydder. Men solen gør mere og mere for druen og nu skal I smage den. Virkelig kanon power vin med flot krydderi. Til vildt her til efteråret er den suveræn.

  Weingut Aufricht (Bodensee)

2017/20 Sekt Pinot Brut Rosé (147 kr.)
Endnu en ny Sekt i porteføljen, Vi har kigget efter en Sekt, som er frugtig, let, men alligevel med en masse power så man kan bruge den til mange ting. Denne Rosé Sekt er svaret, Super lækker, frisk, let frugt, power og rygrad fra Spätburgunderen. SUPER.

Prost
Peter