1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MasterCard
  • VISA
  • MobilePay

Vinbutikken.dk forretningsidé.

Vinbutikken.dk forretningsidé.

Vores mål er at fremme kendskabet om vin fra Baden i Tyskland til danske og nordiske vinelskere.

Vi afholder smagninger der skal være oplevelser for deltagerne. Indhold og lokationen er speciel fra gang til gang. Antallet af deltagere er begrænset. Vi vil gerne give vores kunder gode totaloplevelser samtidig med at vinen fra Baden nydes med eller uden mad.Vinene fra Baden har et meget højt kvalitetsniveau og har indtil nu manglet fokus fra de danske vinimportører.

Vores fokus på Baden vinene skyldes de passser perfekt til den Nordiske mad og det nye nordiske køkken. Det er koldklima vine med masser af frugt, balanceret syre og et lavt alkoholindhold med meget stor spændvidde madmæssigt.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som importerer og sælger flotte vine direkte fra små selvstændinge vinbønder hovedsaglig fra Baden i Tyskland.

Vi vælger bevidst vinproducenter med mellem 8 og 12 ha. vinareal. Dette er efter vores mening hvad en producent kan håndtere og bibevare et meget højt individuelt kvalitetsniveau.

Vi vælger producenter der er økologiske certificeret og andre der bevidst minimere brugen af kemiske midler. Derfor er alle vinene meget ærlige overfor årgangens vækstbetingelser og områdets terroir.

Vi giver gerne råd om valg af den rette vin til maden ved festlige lejligheder. Vi kommer gerne ud og afholder en mini smagning med mulige kandidater på baggrund af den valgte menu.
 
Hos os er du sikret en kvalitetsrig oplevelse og vi glæder os til at kunne byde dig velkommen som kunde.Prost
Peter