1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MasterCard
  • VISA
  • MobilePay

Jägle Information

 
Weingut Jägle  - Kenzingen, Breisgau, Tyskland
Motto: Det ultimative mål for vor arbejde i vinmarken med streng udvælgelse og håndplukning er at frembringe produkter med navnet Jägle vi kan være stolte af.
Se vores vine fra Jägle her.
Lidt om producenten

Familen Jägle har produceret vin i Breisgau i mange generationer. Idag er Gudrun og Bernhard Jägle ansigtet udadtil. Efter endt uddannelse 1987 lejede de 1,5 hektar vinmarker af Bernhard’s forældre. Faderen Joseph var stadigvæk involveret i vingården. Den endellige overtagelse skete i 2001 med overtagelse af alle 11 hektar.
 
 Alle årgangene afspejler at her er vinproducent hvor det efter mange års erfaringer forstår at behandle de enkelte vinmarker og druer afhængig af det optimale klima, druesorten og jordbunden. Kontrol og udførsel af hele processen fra mark til flaske resultere i vine med renhed og balance understøttet udelukkende af intens drue smag. Jägle er nær beslægtet med vores Alsace producent Emile Beyer i stil og renhed.
 
Gudrun og Bernhard ejer idag 12 hektar vinmarker alle tilplantet med sorterne Riesling, Chardonnay, Weissburgunder (Tysk Pinot Blanc klon), Müller-Thurgau, Roter Traminer, Auxerrois,  Spätburgunder (Tysk Pinot Noir klon), Dornfelder, Merlot og Cabernet Sauvignon.  
 


Prost / Zum Wohl
Peter
Produktionen

Familien Jägle skaber kvaliteten allerede i vinmarkerne. Vinen vokser på 
Løs jord, Løs jord og ler samt Kalksten.
De tæt plantet planter sikre kamp om ressourcerne og resultere i den højeste druekvalitet muligt med saftigt kød og karakteristisk aroma. Druerne presses nænsomt uden filtrering for at opretholde kvalitet og individualitet
 Alle Jägle´s vine vil imponere vindrikkeren med deres harmoni imellem duft og smag. De har stor længde i smagen. På grund af jordforholdne og Jägle er de rigtig gode til at smage de enkelte druetyper da vinene er meget rene .

Producerer 80.000 flasker årligt.

Bedømmelser 2015
Gault Millau 1 ud af 5 røde Drueklaser.
 
Link til Weingut Jägles Hjemmeside (på Tysk)