1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MasterCard
  • VISA
  • MobilePay

Weingut Karl H. Johner information

Weingut Karl Heinz Johner by Patrick Johner – Bischoffingen, Kaiserstuhl, Baden, Tyskland Motto: Visdom og erfaring er grundlaget for at kunne skabe vine af høj kvalitet. Vi bruger denne til at få den bedst mulige druekvalitet fra de enkelte vinmarker og bevare kvaliteten ved at behandle vinen på den bedste måde på det rette tidspunkt i produktionen.
Se vores vine fra Johner's tyske vineri i Kaiserstuhl her.


 
Lidt om producenten

Karl Heinz Johner blev etableret i Tyskland af Irene og Karl Heinz i 1985 efter 10 års arbejde med vin i England. New Zealand blev etableret i 2001 efter deres søn Patrick havde arbejdet med vin i Australien. Johner er idag en af Tysklands bedste vinmagere og nyder stor anerkendelse hos vinelskere. Vi fik Johner anbefalet af en lokal vinkyndig og vi har nu besøgt Johner de sidste 5 år. Johner formår at skabe vine fra begge lande der fremhæver de forskellig druers egenskaber både med og uden fadlagering. Vinene er alle meget frugtige, fulde af struktur og meget elegante. Johner er en troldmand og hans priser afspejler den meget høje kvalitet.  
 
Johner ejer 15,3 ha. vinmarker alle i og omkring Bischoffingen. Vinmarker tilplantet med mange forskellige sorter afhængig af jordbunden og placeringen. Ejer Steinbuck og Enselberg markerne.
 
Bedømmelser 2015
Gault Millau 3 ud af 5 røde Drueklaser.


Prost / Zum Wohl
Peter
Produktionen

Johner producere sine druer og vine på en meget professionel måde. Alle Johner´s vinstokke i Tyskland gror i vulkansk jordbund og er over 30 år gamle. Intens optimering af vinplanterne ved reduktion af blade og grøn høst giver druer af høj kvalitet. Til de hvide druesorter bruges ståltanke og 350 liter træfade. Til alle røde druesorter benyttes små træfade. Alle Johner´s vine vil imponere vindrikkeren med deres elegance og er det perfekte match til mad.

Producerer ca. 80.000 flasker årligt i Kaiserstuhl.
 
Link til Johner’s Hjemmeside for de tyske vine (på engelsk)

Mere om Johner på Schiller's blog (på engelsk)

Tjek Weingut Johner Kaiserstuhl Facebook side med seneste nyheder (på engelsk).