1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MasterCard
  • VISA
  • MobilePay

Holger Koch information

Weingut Holger Koch  - Vogtsburg-Bickensohl, Kaiserstuhl, Baden, Tyskland

Motto: Det ultimative mål for vor arbejde i vinmarken og kælderen er at frembringe en smagsoplevelse på højt niveau med store oplevelser og ideelle ledsagere til dejlig mad. Derfor dyrker Holger Koch vinen Biodynamisk. 
Se vores Holger Koch vine her.
Lidt om producenten

Familen Rebbau har produceret druer i Kaiserstuhl i mange generationer. I 1999 besluttede Gabriele og Holger at starte egen vinproduktion. Vi har altid kørt forbi Kaiserstuhl på vores vej til Alsace uden at stoppe op – det har snydt os for mange gode vinsmagninger. Heldigvis fik vi området anbefalet af en lokal vinkyndig og vi har nu besøgt Holger Koch de sidste 6 år. Alle årgangene afspejler at her er en mand der efter mange eksperimenter har knækket koden på hvordan Kaiserstuhls vinmarker og druer skal behandles.  Der produceres vine med renhed, styrke og vitalitet understøttet udelukkende af intens drue smag.
 
Holger Koch og familie ejer idag 8 hektar vinmarker alle tilplantet med Weissburgunder (Tysk Pinot Blanc klon), Grauburgunder (Tysk Pinot Gris Klon), Spätburgunder (Tysk Pinot Noir klon) og Pinot Noir fra bourgonge.Prost / Zum Wohl
Peter
Produktionen

Holger Koch producere sine druer og vine så tæt på naturligt som muligt. Alle vinstokke stammer fra gamle vinplanter så man genbruger de gode gener. Kvaliteten forbedres ved biodynamisk dyrkning med organisk gødning som giver bedre og bedre jord og vin år for år. Al arbejde udføres manuelt hvis muligt. Alle vine fremstilles med den naturlige gær. Alle Holger´s vine vil imponere vindrikkeren med deres fine nuancer, mineralitet og forfriskende længde i smagen.

Producerer 50.000 flasker årligt.

Bedømmelser 2015
Eichelmann 3,5 ud af 5 stjerner.
Gault Millau 3 ud af 5 røde Drueklaser.

2013 Holger Koch Grauburgunder *** Selection blandt top 10 Grauburgunder i Tyskland 2015

 
Link til Holger Koch’s Hjemmeside (på Tysk)