1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MasterCard
  • VISA
  • MobilePay

Weingut Reinhold & Cornelia Schneider information

Weingut Reinhold & Cornelia Schneider – Endingen am Kaiserstuhl, Baden, Tyskland
 Motto: Vi frembringer frugtige langtidsholbare vine så naturligt som muligt med aftryk fra de enkelte marker.  

 Se vores vine fra Schneider her.
 

Lidt om producenten

 Schneider blev etableret i 1981. Cornelia, Reinhold og Alexander bor i Endingen som er et naturligt stop på vej syd på. Vi har nu med glæde besøgt Schneider de sidste 6 år. Schneider skaber flotte vine. Vine med A kommer fra Lehmboden, med C fre Lössdoben og med R fra vulkansk jordbund. De enkelte druesorter laves både med og uden fadlagering. Vinene er alle meget frugtige og fulde af struktur. De er perfekte til mad. Vinene fra de forskellige marker har hver deres specielle udtryk og er sjove at smage mod hinanden. Schneider laver rigtige gode vine og deres priser gør det muligt at drikke tysk kvalitetsvin til rimelige penge.
 
Schneider producerer skønne vine på de klassiske druer Ruländer (moden Pinot Gris), Weissburgunder (Pinot Blanc), Chardonnay, Auxerrois (tør Pinot Gris) og Spätburgunder (Pinot Noir). Derudover bruges også Sauvignon Blanc og Silvaner. Har 6,8 ha. vinmarker.
 
Prost /Zum Wohl
Peter
Produktionen

Schneider producere sine druer og vine så naturligt som muligt. Dyrkes uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Druerne håndplukkes og vinen fremstilles så nænsomt som muligt. Lang og forsigtig gæringstid giver vine med et langt liv. Alle Schneider’s vinstokke er over 30 år gamle og giver et bredt smagsspektre da druerne fra de enkelte marker holdes adskildte . Alle Schneider´s vine er elegante og frugtige. Deres Weissherbst, Weissburgunder og Spätburgunder skal prøves mere end en gang i livet. 

Schneiders produktion er 40.000 flasker/år.

Bedømmelser 2015
Gault Millau 4 ud af 5 Drueklaser.
 
Link til Schneider’s Hjemmeside (på Tysk)