1-3 dages levering |Til pakkeshop eller hjem Elite Smiley
  • Dankort + VISA/Dankort
  • MasterCard
  • VISA
  • MobilePay

Weingut Lämmlin-Schindler information

 

Weingut Lämmlin-Schindler – Mauchen, Markgräflerland, Baden, Tyskland

Motto: Vi frembringer Biodynamiske rene vine hvor aftrykket fra den kalkholdige jordbund giver frugt og elegance.

Se vores vine fra Lämmlin Schindler her.
 
Lidt om producenten

Heidi og Gerd Schindler er ud af en familie der har lavet vin siden det 12th århundrede. VDP medlem siden 2006. Vi fik dem anbefalet af lokale og deres kvalitet gør at vi har valgt dem som et af vores vinhuse i Markgräflerland.

Heidi og Gerd har i dag 19,2 hektar vinmarker. Vinstokkene er fordelt på 33% Spätburgunder, 20% Gutsedel, 12% Chardonnay og Weissburgunder og 23% af druerne Grauburgunder, Gewürztraminer, Riesling, Sauvignon blanc og Merlot. Derudover har de yderliger 5 ha på langtidskontrakt som har været dyrket af Lämmlin-Schindler i generationer.Prost / Zum Wohl
Peter
Produktionen

Vinstokkene vokser på marker med forskellig jordbundsforhold. Löss/Ler marker giver druerne styrke og Jura kalk frugt og elegance.
 
Planterne dyrkes konsekvent økologisk i mere end 20 år. Der bruges ikke herbicider, insektcider, fnugicider eller kunstgødning.Vinder mange priser i Gutedelog biovin  smagninger.
 
Man kan virkelig smage en gennemgående høj kvalitet i Heidi og Gert´s vine. Vinene er meget ranke, friske og rigtig flotte i hele kvalitetsspektret.  

Producerer 140.000 flasker årligt.

Bedømmelser 2015
Gault Millau 2 ud af 5 røde Drueklaser.

Link til Lämmlin-Schindler hjemmeside